Naučte se věštit z vlastní ruky a už nikdy nebudete potřebovat pomoc od věštkyně. Je to tak snadné

Chiromantie (věštění z rukou) – jeden z nejstarších způsobů, jak poznat budoucnost a přečíst minulost.

Z dlaně lze zjistit něco o charakteru člověka, nejvýznamnějších událostech v jeho životě, stejně jako o jeho vztazích s ostatními lidmi.

Pro začátek se podívejte na tu ruku, kterou mate dominantnější: u praváka pravá a u leváka levá ruka. Najděte si na dlani 4 hlavní čáry: srdce, rozumu, osudu a života.

Jak na to?

čára srdce

Odhalí všechny vaše tajemství srdce. Pokud začíná od vnějšího okraje dlaně a končí u ukazováčku, pak to znamená, že jste se svým osobním životem spokojený.

Čára, která končí pod prostředníkem, naznačuje u člověka sobecké chování a přílišné zahledění se do sebe, může vést ke krachu vztahu.

V případě, že čára končí mezi prostředníčkem a prsteníčkem, znamená to, že jste velmi zamilovaný. Křížení čáry srdce s čarou života mluví o nadměrné zranitelnosti a je snadné danému člověku zlomit srdce.

čára rozumu

Krátká čára rozumu nasvědčuje zaměření se na fyzickou práci, proto byste měli věnovat více pozornosti duševní rovnováze. Dlouhou čáru rozumu mají lidé, kteří ve všem používají logiku, rádi přemýšlejí a analyzují všechny životní situace a události.

Vlnitá čára hovoří o tom, že člověk dokáže velmi snadno ztratit koncentraci a nechává se rozptylovat vnějšími vlivy. Křížení čáry rozumu a života mluví o neustálém hledání dobrodružství a vzrušení. Pokud se na čáře rozumu nachází více menších čárek, nasvědčuje to o důležitých rozhodnutích, které na vás čekají.

čára života a osudu – strana 2

čára života

Měla by začínat mezi vaším palcem a ukazováčkem. Hluboká a zřetelná čára hovoří o člověku, který si chce život vychutnávat všemi doušky a nechce ztratit ani okamžik. Krátkou a nepříliš zřetelnou čáru mají lidé, kteří neusilují o dosažení úspěšné kariéry. Čára se zjevným obloukem naznačuje u člověka silný charakter a vytrvalost.

Přerušovaná linie slibuje v určité fázi života dramatické změny. Pokud je čára života zřetelně rozdělena na dvě části, pak jste velmi živý člověk, vždy plný energie a vitality.

čára osudu

Čitelná a přímá čára osudu se nachází u kariéristů. Práce je pro ně v životě cílem číslo 1. Pokud je čára slabě viditelná, znamená to, že člověk není spokojen s volbou svého povolání.

Mnoho menších čar a průsečíků na čáře osudu hovoří o častých změnách zaměstnání. V případě, že čára osudu začíná na čáře života, pak jste osoba, která dosáhla všeho sama.

Překřížení čáry osudu a života napovídá o tom, že v určité fázi života budete muset své vlastní zájmy pro dobro jiných.