5 důvodů, proč byste se měli přátelit se štírem. Navíc se na ně můžete skutečně spolehnout

V současné době je mnoho lidí, kteří se zajímají o astrologii. Po přečtení charakteristiky štíra, jací jsou štíři zrádné znamení, si na ně lidé dávají větší pozor.

Na druhou stranu je těžké najít zcela spolehlivého přítele jakým je právě štír. Dá na rady svých přátel a je ochoten se obětovat. Také je třeba vědět, že štír nikdy nezaútočí jako první, ale po útoku dokáže ihned reagovat.

Připravili jsme pro vás 5 důvodů, které dokazují, že přátelství se štíry stojí za to.

1) Jsou spolehliví

Nebojí se pomoci druhým a projevují svou věrnost. Totéž však očekávají i od druhých.

Pokud potřebujete přítele, který vám dobře poradí a udrží všechna vaše tajemství, štír je na to ten pravý. Vždy řekne to, co si myslí, bez ohledu na to jak trpká může být pravda, ale nestojí za to, abyste se uráželi.

Nemají rádi drby a co je nejhlavnější, jsou ochotni ochránit přítele v každé situaci.

2) Jsou veselí

Další skvělá vlastnost štírů je, že rádi pozvednou vaši skleslou náladu. Pokud se chystáte ven s kamarády, oni by neměli chybět, protože to jsou skuteční party lidé. Kromě toho mají smysl pro humor a své taneční vlohy rádi předvádějí na tanečním parketu.

na druhé stránce…

3) Z ničeho si nedělají velkou hlavu

Navíc jsou i perfekcionisté. Jsou pracovití a vždy usilují o dokonalost. Mají vytyčené vysoké cíle a neustále chtějí dokazovat, že všechno v životě má nějaký smysl.

Pochvala jim nestačí, ale naopak je motivuje k novým úspěchům.

Jsou pravými „workoholiky“ – pokud je o něco prosíte, udělají to nejlépe jak umí.

4) Umí být nenápadní

Dokonce i takové aktivní znamení, jako je štír, potřebuje čas od času zůstat o samotě. Pokud se vám neozývají, znamená to, že si dávají pauzu od okolního světa. Lidé v tomto znamení někdy raději stráví večer u dobré knihy či díváním se na oblíbený seriál.

5) Nepokoušejte se je oklamat

Štíři disponují dobře vyvinutou intuicí a pozorovacími schopnostmi. Pokud se je pokusíte podvést, tak se vám to podle všeho ani nepodaří a navíc se za takovou zradu mohou pomstít.