7 věcí, které dělají ženu krásnou a make-up udělat nedokáže

Mnohé ženy si myslí, že klíč k jejich kráse leží vespod taštičky s makeupem. Je milion a jeden důvodů, proč si to ženy myslí.

Jsou posuzovány na základě svého vzhledu či popové kultury. Nejhorší na tom je, že média to podporují a velké firmy vydělávají své peníze nestoudným prezentováním obrázků před a po použití jejich „zázračných“ produktů.

Pravdou však je, že krása nevychází z trubičky rtěnky na rty, paličky řasenky či štětce na pudr.

Následujících sedm faktorů vytváří trvanlivější dojem, než jakékoliv množství make-upu:

1) Její vášeň

Žena, která je bez vášně, je fádní žena. Občas se může život zdát jako náklaďák, který se přes nás pře řítí bez varování.

Pro ženu je těžké se na chvíli zastavit a dělat věci, které jí přinášejí radost. Pokud však zapomene na tu část svého nitra, které ji rozpaluje, pak žije život bez vášně.

Žena, která si vždy najde byť jen kousek času pro následování své vášně, rozumí jedné důležité věci. A to, že život je příliš vzácný na to, aby přes něj přefrčela, aniž by si ho užila.

Žena, která si užívá vše, co může život nabídnout a nejen svého partnera nebo vztah, je ženou, kterou druzí obdivují.

Proč?

Protože vášeň je nakažlivá. Když vidíte jiného, ​​jak jde za svými sny, je to ten nejkrásnější pocit, jaký můžete mít.

2) Její soucit

Chladná žena se sice může mít ráda, ale kdo má rád ji? Popřemýšlejte nad tím … Pokud žena není schopna soucítit s jinými, kdo bude soucítit s ní?

Bez ohledu na to, zda je žena matkou, milenkou, kolegyní, učitelkou nebo přítelkyní, soucit je lepidlem, který drží vztahy pohromadě.

Ačkoli celebritami plných samých sebou jsou olepené přední stránky všech magazínů, pro většinu mužů nejsou vůbec přitažlivé.

Skutečnost je taková, že pokud žena miluje sebe víc, než je schopna milovat druhé, pak její jediná krása, kterou se dokáže honosit, je hluboká jen na hloubku kůže.

Žena, která rozumí tomu, jak dávat a přijímat lásku, je mnohem žádanější než žena, která jí nemá příliš mnoho na rozdávání.

3) Její mysl

V naší kultuře existuje populární mýtus, že hezká žena není chytrá. Tento stereotyp zatracuje ženy hned dvěma způsoby, protože z něj vyplývá i to, že chytrá žena není hezká.

Jde o situaci prohra – prohra. Pokud žena vypadá přitažlivě, pak je zřejmě hloupá. A zase naopak, pokud má nos neustále v knihách, tak nemůže být hezká.

Žena, která se nestará o zvelebování své mysli, je jako spisovatel, který nikdy nečte knihy jiných autorů. Zanedbávání svého intelektu je jako vykřikování „Já nepotřebuji rozumět světu, svět potřebuje rozumět mně!“

Život, bohužel, takto nefunguje. Vyhledávání znalostí a pravdy je pro lidskou existenci nejen atraktivní, ale i nutné.

Znalosti jsou samostatnost a samostatnost je sexy.

Na stránce 2 následují čtyři faktor, které dělají ženu krásnou..

4) Její zábavu milující duch

Pokusili jste se někdy mít zábavu s Janou Novákovou (fiktivní postava, která na všechno stále odpovídá „Ne“)?

Je opravdu velmi těžké sdílet společný prostor s negativní osobou. A řeknu vám proč: Nikdo nemá rád neustálou nudu, depresi či deprimovanost.

Tímto nechceme říci, že žena by měla být neustále pozitivní. Žena může a také zakusí v životě zklamání tak, jako kdokoliv jiný.

Pointou tady je, že smysl pro dobrodružství a ocenění všeho, co může život nabídnout, je více atraktivní než držení se rutiny a braní všeho za samozřejmost.

Pokud žena nedokáže být natolik uvolněná, aby se vydala na spontánní procházku se svými dětmi nebo aby zpívala svou oblíbenou písničku ve sprše, kdo by s ní chtěl trávit společné chvíle?

5) Její odolnost

Nic není nádhernější než žena, která se odmítá vzdát. Houževnatost, ať už v kariéře, manželství nebo fyzickém zdraví je inspirující.

Svět miluje bojovnice!

Prosím, nepochopte to špatně. Toto není výzva do zbraně či nějaká ultra-feministická mantra.

Bojovat o to, co si dát k večeři nebo na jaký film se dívat po ní, není vůbec hezké. Houževnatost není o ženské kontrole nebo o jejím předání druhým.

Je to o víře, že ji život nikdy nedokáže porazit, pokud to ona sama nedovolí.

Akceptace stejně nejlepšího, jakož i toho nejhoršího a chování se tak, že žádná událost ji nedokáže kontrolovat – to je nádherné.

6) Její sebedůvěra

Když už mluvíme o kráse, zmiňme i pýchu. Existuje totiž velmi tenká hranice mezi sebedůvěrou a namyšleností.

Namyšlenost je, když se žena záměrně popisuje ve stylu gratulací sama sobě, aby i ostatní dělali totéž – gratulovali jí.

Vyhledávání pochval na povzbuzení vlastního ega není jen sobecké, ale i ošklivé.

Na druhé straně, sebedůvěra je vyčkání na druhé, aby si nás všimli a touha po tom, aby nám řekli jako dobře vypadáme, říkáme, myslíme či jednáme.

Sebedůvěra je o tom, že se žena cítí hrdá na to, jak vypadá, říká, myslí nebo jedná.

Žena, která nepotřebuje ujištění druhých lidí na to, aby se cítila na sebe hrdá, je nekonečně více přitažlivější než žena, která neustále vyhledává uznání druhých.

7) Její energie

Konečně, nejkrásnější kvalitou krásné ženy může být shrnutí všech výše zmíněných vlastností. A tím je její energie.

Žena, která má vitalitu a chuť do života jako nikdo jiný, by měla být idealizovaná.

Vyrýt její jméno do kamene či mramoru, aby déle vydržela.

Když žena následuje svou vášeň, ukazuje svůj soucit, řídí se svým intelektem, udržuje si smysl pro dobrodružství, odmítá se vzdát a považuje se za hodnotnou, pak její energie bude jiskrou, která rozsvítí každého a vše kolem sebe.