Konečně nápoj na ploché břicho! Pijte jej 4 dny a zhubněte v pase 10 cm

zdroj: LiveTravelEnjoy

Chodíte svědomitě cvičit s vidinou postavy tvaru přesýpacích hodin, ale štíhlý pas stále nikde? Vyzkoušela jste téměř každý džus, dietu i cvičení na světě, abyste získala záviděníhodný útlý pas?

Dokonce jste se tajně modlila, aby existoval rychlý způsob zhubnutí nadbytečného špeku? Přestaňte si dělat starosti, voda Sassy je odpovědí na vaše modlitby!

Výživová specialistka Cynthia Sassová vytvořila tuto klíčovou ingredienci pro ploché břicho, „Sassy Water“. Tento lahodný zázračný nápoj pojmenovala po sobě. Voda Sassy je mocný nápoj, který osvěžuje, revitalizuje a obsahuje nízké množství kalorií, pomáhá proti nadýmání, podporuje správnou peristaltiku střev a normální funkci zažívacího ústrojí.

Koncept vody Sassy vychází ze skutečnosti, že člověk musí vypít nejméně 8 sklenic vody denně, aby jeho tělo fungovalo správně. Toto množství představuje průměrnou potřebu vody a může se lišit člověk od člověka v závislosti na množství konzumovaného jídla, stavbě těla a tělesné aktivitě.

Abyste měla ploché bříško, je důležité, abyste se během čtyřdenní kúry s vodou Sassy vyvarovala sladkého, svačinek a tučných jídel. Namísto nezdravých jídel doporučujeme jíst ovoce a zeleninu s vysokým obsahem vody, např. ananasový nebo vodní meloun apod., protože bude-li vaše tělo správně hydratované, předejdete výskytu zácpy a nadýmání.

Jste zvědavé, jaké je složení vody Sassy? – strana 2

Zde je seznam:

Ingredience:

  • 8 sklenic vody
  • 1 čajová lžička mletého zázvorového kořene
  • 1 čerstvá okurka, středně velká, nakrájená na tenké plátky
  • 1 středně velký citrón, nakrájený na tenké plátky
  • 12 lístků máty

Jak vidíte, téměř všechny přísady mají přirozený diuretický účinek. To znamená, že přebytečná tekutina vám z těla odejde močí. Mějte na paměti, že pravděpodobně budete potřebovat častěji močit.

Obáváte se dehydratace v důsledku častějšího močení? Buďte v klidu! Téměř všechny ingredience mají zároveň hydratační účinek. Ačkoli bude vylučování moči mnohem větší, vaše pleť nikdy nebude vypadat suchá. Ve skutečnosti bude vaše pleť mnohem zářivější a čistší.

Jak připravit vodu Sassy? Zde je návod:

  • Smíchejte všechny přísady ve džbánu.
  • Dejte jej na noc do ledničky.
  • Obsah přeceďte.
  • Začněte pít vzniklou šťávu. (Během kúry s vodou Sassy nepijte limonády.)
  • Abyste viděla výsledek, pijte vodu Sassy alespoň čtyři dny.

Po čtyřech dnech si změřte obvod pasu a určitě budete překvapená, kolik centimetrů se vám podařilo ubrat.