Vždy jsem měla problém s vypadáváním vlasů. Díky tomuto receptu mi začaly opět růst a moje doslova rozdávat

Nadměrnému vypadávání vlasů může čelit kdokoli bez ohledu na pohlaví a věk. Příčina může být různá, od stresu v práci až po hormonální nerovnováhu.

Vlasy vám mohou vypadávat mezi ročními obdobími, kdy se tělo stává citlivé na změny teplot a nedostatku vitamínů.

Hned, jak si všimnete, že vaše koruna krásy řídne, obraťte se na ovoce, zeleninu a kapsle s rybím olejem. 2x týdně si připravte tuto masku na vlasy a výsledek bude brzy zřejmý.

Domácí maska ​​proti vypadávání vlasů – strana 2

potřebujete:

  • 1 vejce
  • 1 zralý banán
  • 1 lžíce medu
  • 125 ml piva
  • 1-2 kapky esenciálního oleje s vůní rozmarýnu nebo levandule

Příprava a aplikace:

V misce si rozmačkejte banán, přidejte med a promíchejte.

Následně do směsi dodejte vajíčko, přilijte pivo a opět vše dobře promíchejte.

Výslednou kašičku prostřednictvím jemné masáže aplikujte na mokré vlasy a pokožku hlavy. Masírujte si hlavu přibližně 5 minut, dejte si na ni čepici na koupání, zabalte do ručníku a nechte působit 40-60 minut.

Nakonec si umyjte vlasy jako obvykle.

Banány jsou bohatým zdrojem draslíku, vitamínů A, C a E, které vaše oslabené vlasové folikuly potřebují. Vajíčka s vitamíny A, D, E, B skupiny podporují růst vlasů, sílu a lesk.

Pivo v sobě má vitamin B, který zpevňuje vlasové cibulky. Samotný nápoj revitalizuje pokožku hlavy, zmírní svědění, podráždění, odstraňuje lupy a normalizuje tvorbu mazu.

Med je součástí téměř každé regenerační masky na vlasy, protože je těžké najít jiný produkt, který je takto výživný. Posiluje, zjemňuje, vyživuje, hydratuje a urychluje růst. Esenciální oleje pomohou dodat vlasům příjemnou vůni a zastaví vypadávání.

Už po jednom měsíci používání si všimnete prvních výsledků a než se nadějete, problém vypadávání vlasů bude zažehnán.